Ichlasul. S – Lambemu Ramutu

Intro : ..  kowe njaluk aku ngono          kowe njaluk aku ngene..        kabeh uwes tak lakoni           neng ra tau mbok hargai..  jaremu ameh gemati           neng ra tau ngrumangsani..         pingine menang sendiri       gelo ati sing tak olehi.. Reff :        lambemu cen ra mutu            mung marai nggerus atiku      … Read more

1x
2x
3x